søndag den 8. april 2012

Dag 8 - På den igen.

Så blev det dag 8 og vi startede dagen med en sund morgenmad, som vi nød ude i solen, så vi var klar til dagens hårde arbejde ;-)


Vi blev glædeligt overraskede da vi så at Stark havde åbent i dag. Så vi var inde og købe mere tapetopløser og nye blade til tapetstripperne.


Vi løb tør for tapetopløser i går og forsøgte os med sæbevand, for at se om der egentlig var forskel på det. Men det var der altså. Tapetopløseren ér mere effektiv, så det kan godt betale sig. Derudover gør det også en kæmpe forskel at have nye, skarpe blade til tapetstripperne. 

I dag gik vi amok i soveværelset og havde Jespers ven, Jacob, til at hjælpe os. Vi nåede en del og bliver færdige med dét rum i morgen.Den bageste væg fjerner vi ikke tapet på. Det er en skillevæg der er sat op, og er bare en tynd plade. Vi kan ikke fjerne tapetet uden at ødelægge pladen, men heldigvis sidder tapetet også rigtig fint og uden buler, så vi tapetserer uden på den. Problemet i resten af huset er at tapetet buler og er løst mange steder.

Huset er ét stort rod lige nu. Et kæmpemæssigt rod. Vi piller det bare mere og mere fra hinanden. Det bliver godt nok dejligt, den dag det begynder at gå den anden vej. :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar