søndag den 1. april 2012

Dag 1 - Så deeet...
Så nåede vi til dagen, hvor vi fik nøglerne til huset. På billedet ovenfor ligger nøglerne ovenpå en lille bog, vi har fået, som har historien over huset og vejen, huset ligger på. Det er ret sjovt at sidde og læse i. Der boede på et tidspunkt 12 (!) mennesker i huset! 7 mennesker i stuen og 5 mennesker på 1. salen. Helt vanvittigt.

Vi luskede lidt rundt og lidt familie kom forbi for at se huset. Jeg endte med at blive lidt rastløs og begyndte at pille tapetet ned i stuen, hvilket viste sig at være overraskende nemt - I hvert fald de første 3-5 lag, hvorefter vi nåede ind til et floooooot gammelt tapet, som man kan se på billedet nedenfor. Jeg glemte desværre at tage mit kamera med, så billederne er taget med min telefon. Fremover bliver billederne forhåbentlig lidt bedre kvalitet.


Ved endevæggen stod stadig en stor kommode/hylde-ting. Sælger har efterladt en del møbler efter aftale. Vi flyttede møblet, for at fjerne tapetet bagved og der mødte os desværre et ikke så lækkert syn. Hele væggen var fuldstændig sort/grøn af mug..............................


Såeh... Vi er sådan lidt mutte. Vi kender på ingen måde omfanget endnu, men ringer selvfølgelig i morgen, for at få nogen til at komme og kigge på det. Så det har været lidt en rutschebane i dag - Jubel over nøglerne og hus, til nervøsitet og angst over hvad der nu skal ske...

Og det er desværre ikke en aprilsnar.


5 kommentarer:

 1. Ej, sikke da en grum overraskelse den kommode havde :-( Der er slet ikke oplyst om dette i tilstandsrapporten eller fra sælgers/ejendomsmæglerens side??

  Håber det er en overfladisk skade og at I ikke skal kæmpe med skimmel!

  Men tillykke med nøglerne!

  Kh. Louise

  SvarSlet
 2. Nej, der er intet oplyst. Det er også meget tydeligt, at den kommode har stået der i evigheder - der er malet rundt om den osv.

  Ingen har set noget. Vi har også selv haft en bygningssagkyndig med ude og gennemgå huset, men han fandt heller ikke noget.

  Vi får at se hvor stor skaden er - og krydser fingre.

  Kh. Simone

  SvarSlet
 3. Øv, en overraskelse den kommode havde. Kan godt forstå at glæden er lidt dæmpet.

  Håber for jer det er overfladisk, og at I ikke skal kæmpe med det de næste par måneder :-(
  Der må være noget ejerskifteforsikring der dækker??

  Kh. Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vi har en ejerskifteforsikring der dækker sådanne skader. Dem ringer vi og snakker med i dag.
   Og hører dem om vi må fjerne tapetet på den væg, det ville være rart at få det væk.
   Men det kan være de skal se det først.

   Vi er nogenlunde ved godt mod. Det er en hård start, men vi skal nok klare den.

   Kh Simone

   Slet
  2. Ja, det er da en virkelig hård start :( Men også sådanne problemstillinger man indimellem kommer ud for når nu man er husejer ;)

   Lyder forresten super spændende med den der bog!! :D

   Kh. Louise

   Slet