mandag den 16. april 2012

Dag 16 - To tømrer og en murer.

I går kom vi hjem fra Lalandia, så nu er blog-pausen forbi :-)

Torsdag morgen, inden vi tog afsted, havde vi en tømrer forbi huset, for at se på det råd vi har fundet. Han ville dog gerne have en anden tømrer + en murer, som han samarbejder med, med ud og kigge på det. Så de kom i dag.

Det er noget af et projekt der skal igang.... De skal pille noget af taget af og noget af muren ud, for at kunne skifte noget af træværket osv. osv. osv. Og det er et dyrt projekt, men vores husforsikring bør dække det. Tømreren har heldigvis en kontakt i vores forsikringsselskab. Ingen af dem kunne forestille sig, at det ikke er dækket af forsikringen - det ér en skjult skade og det er ikke pga. en fejl, som er beskrevet i tilstandsrapporten. Meeeeeeen vi glæder os til at høre det fra forsikringen selv. Selvfølgelig er taksatoren på ferie indtil den 23., så vi får ikke svar inden da. Vente, vente, vente...

Men de kunne så også svare os på, om væggen mellem trappen og thekøkkenet er bærende, og det er den ikke. Så den ryger ned!

For os er næste step at spartle og pudse nogle af væggene op. Vi starter i stuen og tager derefter soveværelset. Bagefter skal vi fjerne tapet i entre + ved trappen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar