onsdag den 11. april 2012

Dag 11 - Og så en pause...

I dag fjernede vi et skab i thekøkkenet. Det har vist stået der siden huset blev bygget. I hjørnet over det fandt vi noget råd i væggen. Det er dog rimelig afgrænset, men det skal selvfølgelig fixes. Det dækker vores husforsikring heldigvis. I morgen tidlig kommer der en tømrer og kigger på det.

Derudover fjernede vi skabet i entreen. Det har vist også stået der siden huset blev bygget. Det sad i hvert tilfælde godt fast! Er du vims.. Det krævede lidt af hvert, at få det skab ned.. Hammer og mejsel, koben, stiksav og knofedt.Det holdte hårdt, men vi vandt! Ned kom skabet. Nu virker entreen så dejlig stort og rummelig. Jubii!


Derudover havde vi besøg af mureren. Han kan desværre først mase os ind engang i maj - ØV! Men det er der jo ikke noget at gøre ved. Så vi begynder nok at pudse op i stuen og tapetsere. Så må isolatøren isolere udefra.
Vi glemte selvfølgelig at spørge ham, om væggen ovenpå er bærende! Simpelthen for åndssvagt. Og Teknisk Forvaltning kunne desværre ikke hjælpe os. Nå, vi skal nok finde ud af det.


I morgen tager vi til Lalandia, så nu holder bloggen lige en pause i en lille uges tid. :-) På gensyn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar