mandag den 2. april 2012

Dag 2 - Fremskridt og gratis spartler.

What a difference a day makes.

I dag fjernede vi tapetet på den ulækre væg, hvilket viste os at det ikke var gået særligt dybt. Muggen var overfladisk og pudset har ikke taget skade. Vi fjernede også gulvlisten og der var heller ingenting inde under. Hurra! :-) Det er ret heldigt for ejerskifteforsikringen dækkede ikke - Deres budskab var "I har købt et gammelt hus - Hvad havde I forventet?!"

Vi skal stadig finde ud af hvordan vi skal fixe væggene, for at det ikke sker igen, men det virker rimelig overskueligt nu.

I dag har vi haft hjælpere på. Jespers søster, Stine, og hendes kæreste, Michael har hjulpet. De havde tilmed handlet ind for os i Røverkøb, så vi kunne få prøvet tapetopløser til de inderste lag tapet. Fantabulous!
Tapetopløseren er en god hjælper og det blev noget nemmere at pille de inderste lag af, selvom det selvfølgelig stadig tager en del tid.

Vi måtte ud og købe nogle større spartler til arbejdet, så mig og Stine tøffede i Jem & Fix. Fandt spartler til 20 kr. pr. stk. - Billigt! Så vi skulle da have tre.
Da vi skulle betale kunne kassedamen ikke bippe dem ind og gik uden at sige noget... Efter en del ventetid kom kassedamen tilbage og sagde "Det er en foræring!" - Såeh, billige spartler blev til gratis spartler :-) Mærkeligt, mærkeligt.

Nå, men her er et nyt billede af endevæggen, som der også var et billede af i går:


Det grønlige er tapetrester, der er ikke mere mug :-)


Til aften skulle vi have noget mad og min mor havde været så sød at efterlade et helt fad lasagne i huset - MUMS. Så køkkenet blev til køkken/alrum:All in all en rigtig god dag og vi nåede en helt masse. I morgen tager vi en fridag og så går vi i krig igen på onsdag. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar