onsdag den 30. maj 2012

Så er vi på plads...

Så er vi flyttet ind og fremover vil bloggen blive opdateret ca. én gang ugentligt.

Vi havde et godt flyttehold, bestående af mine forældre, Kenni, Stine, Michael og Anders!

Vi har indlogeret os og kattene i stue og køkken. Det fungerer rigtig fint. Hele køkkenet er pakket ud, så det er klar til brug. Den nye emhætte er også kommet op og hænge.
Skakgulvet er rigtig fint og har fået matchende reoler. Vi købte to Expedit rumdelere fra IKEA. En sort og en hvid. Og så samlede vi dem blandet. Det blev meget fint, synes jeg:Stuen er også mere eller mindre helt på plads. Vi har ikke hængt noget op på væggene endnu, for vi skal lige se om der er nogle ting der skal rykkes rundt på. Det ved man jo ikke før man har boet her.

Jesper har kastet sig over skurene, så vi har mere plads til opbevaring, mens vi arbejder i huset, og det er blevet rigtig godt. Det er lidt ærgeligt, at jeg ikke fik taget et før-billede af brændeskuret, men jeg kan da fortælle, at man før kun kunne åbne døren og ikke komme derind, fordi brændet lå og flød over det hele. Nu ser det sådan her ud:Derudover er værkstedet også blevet tømt og ordnet. Det var dælme stort, når først man fik alt det ragelse ud!

Vi har indtil i dag sovet i stuen, på madrasser, sammen med kattene. Men nu er soveværelset og vandsengen klar, så fra i aften sover vi deroppe. Bliver dejligt ikke at have madrasser, dyner osv. i stuen.

Elektrikeren har været her og der er nu klar til gulv og loft i entreen, så det skal laves i dag. Det kommer mine forældre og hjælper med. Derudover skal vi i Silvan og købe frostfolie til vinduerne. Vores stuevinduer er ud mod gaden og selvom der går meget få mennesker forbi hver dag, så er det altså meget rart, at have folie på. Specielt fordi kattene tiltrækker folks opmærksomhed, når de ligger i vinduerne - "Seeeeeee, en kæmpekat!", og så står de og peger.

Kattene har taget flytningen rigtig, rigtig flot. Meget bedre end vi havde forventet. De tuller bare rundt og synes det hele er SÅ spændende.

Da jeg kom hjem fra skole i går var Mosier væk. Kunne simpelthen ikke finde ham og panikken begyndte at brede sig. Indtil jeg så ham oppe på køkkenskabene:


De er vist bare glade for, at de er sammen med os. Vi har jo ikke været så meget hjemme hos dem, andet end for at sove, de sidste par måneder, mens vi har ordnet hus. Så de er nogle rigtig kælegrise og den nye sofa er godkendt til putning:


Armlænet er også godt, når man er noget så træt:


Og den er også god at tosse rundt i:I søndags kom den ene nabo, som vi har snakket meget med, og bød os velkommen. Vi fik en fin sparkletini med et velkommen-skilt på:


Det var bare så sødt af dem! Rigtig dejligt at blive budt velkommen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar