mandag den 29. april 2013

29.04.2013 - Sikker udgang.

Så blev det endnu engang tid til en opdatering. Vi udnyttede selvfølgelig den ekstra fridag i fredags, og har knoklet hele weekenden. Men så blev vi også færdige med et projekt mere!

Egentlig startede vi i onsdags, da vi lejede en havefræser hos Ramirent. Onsdag aften fræsede vi det ene hjørne af haven op - Det hjørne, hvor vi havde sat hegn. Det var hårdt, men det lykkedes:


Fredag


Fredag kom mine forældre endnu engang for at hjælpe til. De har prøvet det der havearbejde et par gange og deler gerne nogle fif. Far fik revet og jævnet jorden:


Herefter blev det tromlet:Herefter skulle vi have sat nogle stolper i jorden, til noget mere hegn. Vi droppede at bruge kæmpe-boret og brugte i stedet en hulspade.
Det viste sig at være en god ting. Ved de første 4 stolper var der nogle sten undervejs og når man bruger kæmpeboret, så giver det et ordentligt smæk i hænderne og armene, når den rammer sten. Men især ved den sidste stolpe, viste det sig at være en rigtig god ting, at vi bruge hulspaden. Det var simpelthen dér alle stenene gemte sig! Billedet nedenfor viser alle de sten, der var i det ene hul.


Men det lykkedes og alle stolperne kom i!


Lørdag

Lørdag morgen kom Jespers mor og hentede Jesper. De kørte en tur til Borup, til Leopolds Rullegræs, hvor de hentede 46 kvm rullegræs:


Det fyldte rimelig godt. Én rulle er én kvm, så der var lige 46 ruller der skulle på- og aflæses. Hver rulle vejer 20 kg - Så var vi ligesom i gang :-)

Vi gik i gang med at lægge det med det samme og efter 2-2,5 time var det hele lagt:


Dét pyntede! Jeg er VILD med rullegræs, selvom det var hårdt at lægge :-)!

Om eftermiddagen fik vi endnu engang mine forældre på besøg, som hjalp til. Nu skulle der bygges hegn og en låge. Far fik bygget en rigtig flot låge og fik gjort klar til at jeg kunne sætte hegn op.

Søndag

Søndag var vi bare mig og Jesper og vi fik bygget noget hegn, samt sat net og udhæng på langs hegnet. Det endte med at så således ud:Formålet med dette projekt, har været at lave en kattegård, derfor er der net og udhæng på langs hele hegnet. Dette skulle meget gerne holde vores to katte indenfor hegnet. På den måde kan de komme ud, men stadig være i sikkerhed. Det passer både dem og os rigtig, rigtig godt :-)

Jeg er superglad for resultatet og glæder mig til at tilbringe sommeren derude, sammen med kattene. Vi håber på at få en terassedør i stuen, som går ud til indhegningen. Forhåbentlig kan vi få lavet vinduet, som ses på billedet forneden, om til en terassedør. Vi venter på tilbagemelding fra mureren, på hvad det vil koste. Vi krydser fingre, for det kunne bare være rigtig lækkert :-)

I dag åbnede vi vinduet og lod kattene komme ud at kigge. De har ikke en særlig stor interesse for udelivet og det tog lang tid, før de hoppede ud. Det hele er lidt for farligt :-) Men de var da ude at lure lidt:Nu kan sommeren bare komme an. Så skal vi have bygget lidt hylder og ting og sager derude til dem og os :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar