lørdag den 6. april 2013

06.04.2013 - Tiden der gik.

10 måneder er der gået, siden sidste indlæg på bloggen. Det betyder dog ikke, at tingene har stået stille herhjemme. For 10 måneder siden manglede vi at blive færdige med alrummet og de to sidste værelser på 1. salen. Jeg husker slet ikke hvornår vi blev færdige.
Den 4. november holdte vi housewarming, hvor venner og familie kom for at se resultatet af det hårde arbejde. Tiden er gået, der er sket en helt masse og vi har i mange måneder boet i et færdigt hus. Nu kan vi slet ikke huske at have boet i byggerod, eller at have boet andre steder end her.

Nu skriver jeg "et færdigt hus".... Færdigt, i den forstand, at der er tapet på væggene, der er lagt gulv og sat loft op, vi har indrettet os og er helt på plads. Men alle husejere vil nok nikke genkende til, at man aldrig bliver helt færdig, når man bor i hus. Der er hele tiden nye projekter og ting der skal laves - Og hvor er det skønt! :-)

Jeg vækker derfor bloggen til live igen, for dette år byder selvfølgelig også på en masse projekter. Årets primære projekt bliver at få styr på haven og vi startede allerede for en måneds tid siden med at grave og rive op.

I husker måske udestuen. Det kan ses på dette billede:


Det har aldrig været vores hensigt at beholde udestuen. Den var lidt fjollet, syntes vi. Man kunne ikke komme direkte ud i den. Man skulle først ud af huset. Derudover tog den alt lyset til køkkenet. Udestuen havde trapeztag på, som var malet. Der kom derfor intet lys igennem taget og dermed intet lys igennem køkkenvinduet.
Så i sidste weekend røg den ned - Slut med det! Det var dog ikke den hele der røg. Væggene blev revet ned, men stolperne blev stående og taget blev tilbage. Trapeztaget blev udskiftet med nyt, gennemsigtigt trapeztag. Tilbage er der altså et halvtag. Det er skønt! Nu kan lyset trænge igennem taget og køkkenet er blevet så dejligt lyst.Næste haveprojekt bliver at få sat hegn op og det kommer til at foregå i denne weekend, så mere følger om dét projekt. Vi fik leveret hegnet tidligere på ugen:Projekterne kommer dog ikke til udelukkende at foregå i haven. Vi skal bl.a. også have lavet nyt badeværelse. Vi havde mureren forbi i tirsdags og det ser ud til at Projekt Badeværelse bliver skudt i gang i starten af maj. Det bliver ikke sjovt, mens det står på, men det bliver en fryd, den dag det er færdigt!

1-2-3, så var bloggen livet op igen... Der kommer formentlig ikke til at være ligeså meget gang i den, som sidste år. Vi har jo heldigvis ikke en ligeså stram deadline. Men der vil løbende komme opdateringer.

Velkommen tilbage!

2 kommentarer:

  1. Ser meget bedre ud & mere brugbart ud, nu i er kommet af med udestuen : )

    SvarSlet
  2. Tak. Vi er også rigtig glade for det og har allerede brugt det en del :)

    SvarSlet